Hoe train je in de sportschool ?

Hoe train je in de sportschool ?

Om gewicht te verliezen in de dij regio kan moeilijk zijn, en gezien het feit dat het interne deel is ook niet betrokken in het dagelijks leven, niet betrokken bij de meeste oefeningen om gewicht te verliezen in het gebied – een bijna onmogelijke taak.Maar sport heeft de kracht om het onmogelijke te doen: met behulp van een speciale effectieve oefeningen het is eenvoudig om een duidelijke schets van de benen en weigeren om de tekortkomingen van de binnenkant van de dijen.

Als interliber enige probleem gebieden

Als interliber enige probleem gebiedenHet kan een voordeel kan alleen door middel van fysieke activiteit.Om ze te draaien tijdens de dag, bij voorkeur, maar als dat niet zo is, probeer het dan op zijn minst een paar keer per week.Bovendien, om dit gebied te verkennen is 15-20 minuten per dag, die is vrij klein, gezien da award voor uw inspanningen, die ze waren mooi en de rollen van de voeten.Voor de basis oefeningen, vergeet niet dat voor en na de beweging. al lang bekend dat de beste manier om je mooie benen gewone squats en schommels.

En ook al zitten er meer dan de voorkant van de dijen en billen, ze kunnen bereiken slanke dijen in een korte tijd.Alleen, om te slagen de binnenkant van de dijen niet nodig hebt om de klassieke squats, en lichtjes gewijzigd: plie squat – ga rechtop Staan, voeten breder zijn dan de schouders en draai de hielen naar elkaar.Diepe squat, bekeken door de knieën om u te houden in de lijn van de vingers, adem, ga dan terug en adem uit.Voor gewicht kan staan op de tenen of gebruik van de goederen. Smalle squat – verschilt van de klassieke alleen de voeten dat veel.Op hetzelfde moment, de focus op het gewicht van het lichaam op de hielen, en de hoek van mijn knie was op 90 graden.Te bemoeilijken oefeningen kunt gebruik maken van halters: wanneer je squat gewoon hun hand op te steken. Speciale squat nodig, als de vorige, maar met een kleinere amplitude.Dit gebeurt 10-15 kloppende maandstaten omhoog en omlaag in het zwembad van herhaling.

Squats met de bal

Squats met de balZoals gebruikelijk, squats, maar knieën moet een lichte bal. De squat is 20-30 keer in één set.Aanpak moeten worden minimaal 3-4 breken tussen hen voor ongeveer 30 seconden.De enige uitzonderingen zijn speciale squats: ze zijn allemaal 9-12 keer in de 3-4 sets.Niet de moeite waard alle oefeningen van uitputting-tevergeefs.Het is voldoende om te kiezen voor verschillende opties en de diversificatie van uw complex.Vergeet ook niet dat nieuwkomers minder dan gebruikelijk, zo omschrijft hun werk, want alleen dan kun je voelen, je lichaam en conditie.

Aanvallen – op zijn minst effectieve oefeningen die u toelaat om zich aan te passen aan de bout en billen snel.Download de binnenkant van de dijen te doen lunges naar de kant.Om te beginnen wordt glad en strek de rug, gelijkmatig verdeelt het gewicht van het lichaam.Dan stap aan de kant en daal te voet, toegekend op basis van de voeten.Knieën, evenals in zuzu dan de teen.Ga terug en herhaal met het andere been.We moeten er alles aan doen drie of vier benaderingen, ongeveer 20 herhalingen voor elk been.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *